Prekja

Gjyms'Hana

Image

Gjyms'Hana

Foleja jote nga A ne Z
Image

Brit

Rinovim apartamenti
Image

Hana

Xhevahiri i Galerise Promenade ne Vlore
Image

Mister

Nje apartament i projektuar nga ark. Merols Cuci, i MCA Architecture dhe realizuar nga Gjyms'Hana
Image

Gruaja

Nje apartament ne nje pallat te vitit 1964.
Image

Business Lounge, Tirana Airport

Realizimi i projektit te Business Lounge. Nje projekt i FORM Architecture, realizuar nga Gjyms'Hana, ne muajt e karantines.