Foleja jote nga A ne Z.

Gjyms'Hana

Projektim
Projektim per ambientet tuaja duke maksimizuar funksionin.
Zbatim
Ndjekja e punimeve apo supervizimi i tyre per te arritur ne realitet cfare eshte projektuar ne digitale.
Produkt nga A ne Z.
Gjithcka i nevojitet ambientit tuaj per tu kompletuar.
Image
Na zgjidhni

Po perse ne?

Mjafton te drejtoheni tek ne, ne ambientet tona, ose ne rrjetet tona sociale dhe ne ju ofrojme qe nga konsulenca deri tek projektimi i folese suaj.

Ne ndodhemi tek rruga Njazi Demi. Eshte perballe ish-Ekspozites, sa kalon Lulishten 1-Maji.

Sherbimet tona perfshijne qe nga projekt-ide per ambientin tuaj, ashtu edhe supervizimin dhe ndjekjen e punimeve. Gjithashtu ofrojme edhe produktet dhe punetori nga A ne Z, per hapesirat tuaja.

Prej Majit te vitit 2021 ne kemi edhe nje linje dedikuar femijeve. Foleza e femijeve ndodhet ne qytetin e Durresit dhe ofron qe nga produktet per femijet ashtu edhe te gjitha sherbimet si ne Tirane.

Kliente te lumtur

Deshmi